LRSB (Long Range shooting Belgium)

 

 

Een vriendenclub met passie voor lange afstand schieten

 

 

We geven soms een feestje

En zijn dan altijd te herkenen

Samen met onze partners

Lid worden van LRSB is niet mogelijk

Een vriendenclub die elkaar contributie betaald, dat werkt toch niet?

Je komt ons wel (bijna) overal tegen! LRSB’ers bezoeken in steeds wisselende samenstelling diverse schietbanen en wedstrijden.
Daar leer je ons kennen als een open groep enthousiaste schutters die graag wederzijdse ervaringen uitwisselt.

Alle activiteiten waar we bij betrokken zijn doen we op vrijwillige basis zonder winstoogmerk.  LRSB’ers zetten zich dan ook belangeloos in voor bijvoorbeeld de electronische doelen begeleiding op Leopoldsburg.  We zijn samenwerkende schutters. 

Blijf op de hoogte

LRSB bestaat als groep zo’n 10 jaar en kent een laag verloop. Wel zie je dat onze activiteiten veranderen. De oorsprong daarvan is simpel, sommige schietbanen verdwijnen (helaas) en andere komen daarvoor (gelukkig) in de plaats.  We staan open voor vragen en opmerkingen van andere lange afstandsschutters. Stuur ons daarvoor een bericht.  Verwacht niet meteen antwoord terug, als je bericht voor een LRSB’er intressant is komt er zeker een reactie.

 

 

LRSB is actief

Zoals bekend en herhalen we nog maar eens voor de zekerheid:
LRSB gaat op geen enkele wijze over de toegang tot Leopoldsburg.

Wel krijgen we, met dank aan alle betrokkenen, de gelegenheid om periodiek een wedstrijd te organiseren. Jij bent daarvoor ook uitgenodigd! We zijn dat deze wedstrijden altijd binnen een paar dagen ‘vol’ zitten. Om een grotere kans op deelneming te maken kan je inschrijven voor onze nieuwsbrief die onregelmatig uitkomt.

In dat geval ben je snel op de hoogte als de gelegenheid voordoet.