Electronisch doelschieten reserveren

 

 

(We leggen je graag uit hoe dat werkt)

 

 

Alleen voor leden TSC68, Target121 en KVBSV

De doelen worden door vrijwilligers op locatie neergezet. Die lokatie is Leopoldsburg, een militaire basis en alleen toegankelijk voor geaccrediteerde burgers behorende tot een van de drie clubs.

Elders op de site staat hoe in sommige uitzonderingssituaties toch toegang verleend wordt tijdens bijvoorbeeld breder opengestelde wedstrijden. Ook zijn er periodiek internationale evenementen waar ervaren schutters via LRSB verband soms de mogelijkheid wordt geboden aan te sluiten.LRSB is echter geen long range opleidingsinstituut. Wil je kennis met lange afstand schieten opdoen? Bezoek dan eens deze range voor Long Range ervaring.

 

 

Verder dan 100 meter…

Voordat je op 800 meter gaat schieten ga je waarschijnlijk de vraag krijgen over je kennis en ervaring. Het is waarschijnlijk dat de begeleiders je vragen eerst een doel op 400 meter te raken.

Afhankelijk van je resultaten kan je vervolgens op grotere afstanden terecht. Dat is in ons aller belang. De doelen zijn van onszelf (de verenigingen) en willen deze natuurlijk heel houden. Bij het inschrijven ga je uiteraard akkoord met deze test schoten.

 

 

Elektronisch doelsysteem

Kongsberg Target Systems is een van de wereldleiders op het gebied van elektronische doelsystemen. Met dank aan Marnix, TSC68 en KVBSV! Die hebben de handen ineen geslagen en in overleg met alle belanghebbenden uiteindelijk de aankoop via Patrick gerealiseerd.

Met Kongsberg eScore wordt extra waarde aan je score toegevoegt.
Dankzij de draadloze technologie worden de scores op speciaal voor dat doel aangepaste tablets weergegeven.

Het systeem werkt beter dat de traditionele elektronische doelen.
Een geweldige ervaring waarbij je direct je eigen spotter bent!

Ik ga echt lange afstand schieten!

Klik op de onderstaande afbeeldingen om de afstand van je voorkeur te selecteren. Alvast veel succes gewenst!